+31 (0)78 613 46 97 | info@vdmijle.nl

22
jun

Bianco C

Bianco CBianco C is een composiet (kunststeen). Het materiaal is uitermate geschikt voor binnentoepassingen. Het materiaal laat zich in bijna iedere omgeving en onder de meest uiteenlopende omstandigheden probleemloos toepassen. Bovendien laat het zich perfect combineren met andere materialen zoals hout en metaal.

Toepassingen
Bianco C is geschikt voor alle gebruik in binnen toepassingen zowel bij particuliere woningen als in gebouwen met collectief gebruik zoals bijvoorbeeld overheidsinstellingen, winkelcentra en verzorgingstehuizen. Veelgebruikte toepassingen zijn: vensterbanken, tafelbladen, wandbekleding en aanrechtbladen. Wij leveren dit materiaal als maatwerk en standaard product en kunnen hierdoor bijna elke gewenste afmeting leveren.

Een vrijblijvende offerte ontvangen?
Natuursteenbedrijf Van der Mijle beschikt over een grote voorraad platen Bianco C composiet welke continue wordt aangevuld. Maatwerk opdrachten kunnen wij aanbieden tegen scherpe tarieven en gunstige levertijden. Indien gewenst kunt u naast levering ook kiezen voor inmeting en plaatsing door een van onze vakmensen.

Heeft u vragen over of wilt u graag een offerte ontvangenschroom dan niet contact met ons op te nemen. Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst.