+31 (0)78 613 46 97 | info@vdmijle.nl

Straatmeubilair

straatmeubilair

Voor allure en eenheid is het gebruik van natuursteen straatmeubilair een duurzame keuze. Van bankje tot kunstwerk wij bieden u het allemaal.

Traptreden

traptreden

In vrijwel elke natuursteensoort kunnen trappen gemaakt worden. Deze kunnen bestaan uit massieve blokken of opgebouwd worden uit treden en stootborden. Voor ProRail en NS projecten bieden wij een ruime keuze aan stationstrappen van o.a. Alta Kwartsiet voorzien van geleidestippen van Bianco Carrara

Maatwerk

maatwerk

Doordat wij beschikken over hetmodernste machinepark zijn de maatwerk mogelijkheden binnen ons bedrijf onbegrensd. U zult versteld staan van de vele producten welke wij als maatwerk kunnen bieden.

Bestrating en Tegels

bestrating

Er bestaan verschillende soorten natuursteen bestrating. Dit kunnen strak gezaagde tegels zijn maar ook kasseien, kinderkopjes en flagstones. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Waterbouw

waterbouw

Of het nu gaat om natuursteen voor sluizen, kademuren of bruggen. Bij ons bent u aan het juiste adres voor zowel nieuwe leveringen als restauratie en renovatie.

Banden en Goten

banden

Banden en goten zijn er in vele vormen en afmetingen. De meest bekende band is de opsluitband welke te vinden is bij de beëindiging van een tegelvlak: de trottoirband.

Contacteer ons

Uw infra project ook voorzien van natuursteen?

Infra

Het gebruik van natuursteen in buitenruimtes is niet meer weg te denken uit onze architectuur. Zoals onze voorouders dit vroeger standaard toepaste is natuursteen nog steeds een van de meest gebruikte producten binnen de infratechniek. Veelal in combinatie met beton en gebakken steen brengt natuursteen de echte allure terug op iedere Boulevard, Stadsplein of Winkelgebied alsmede bruggen en dijken.

Natuursteenbedrijf Van der Mijle is uw partner als het gaat om de leverantie en verwerking van natuursteen voor uw Infra Project voor zowel de Weg als Waterbouw.

bekijk onze materialen

Voor elk project de juiste natuursteen