+31 (0)78 613 46 97 | info@vdmijle.nl

ABN Natuursteen Garantie

Natuursteenbedrijf Van der Mijle is aangesloten bij de Algemene Nederlandse Bond van Natuursteenbedrijven (ABN) hierdoor bieden wij u als consument garantie en zekerheid bij de aankoop van uw product en of dienstverlening.

Met ingang van 1 januari 2014 is de Geschillencommissie Natuursteen voor consumenten ondergebracht bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken in Den Haag.

Deze commissie kan alle geschillen behandelen over transacties tussen consumenten en natuursteenbedrijven gesloten op of na 1 januari 2014.

Hierbij valt te denken aan een vloer die gaat scheuren, een aanrechtblad dat vlekken vertoont of een grafmonument dat niet volgens hetgeen overeengekomen is geleverd en geplaatst.

Doordat wij lid zijn van deze vereniging onderstrepen wij dat wij kwalitiet hoog in het vaandel hebben staan en dat wij achter onze producten en diensten staan. Gaat er onverhoopt toch iets mis, dan zullen wij dat samen met u (de consument) als regel weten op te lossen. Komen wij er niet samen uit dan kunt u het geschil op een eenvoudige, snelle en goedkope manier door de Geschillencommissie Natuursteen laten behandelen. Deze komt dan met een bindende uitspraak voor beide partijen.

Meer weten over de Geschillencommissie Natuursteen?
Neemt u dan een bezoek aan de website www.geschillencommissienatuursteen.nl of www.degeschillencommissie.nl